Digital Signage / Infoskærme

Digital Signage solutions catagory. Show casing an Airport Display example - CompuLab Nordic

Digital Signage – hvad er det?

Digital Signage, eller digital skiltning, er fællesbetegnelsen for alt der vedrører infoskærme og -opsætninger. Det er ét af de hurtigst udviklende markeder indenfor IT-området og et område, som vi har specialiseret os i over flere år. Hardwaremæssigt består de fleste opsætninger af en til flere kvalitets skærme med tilhørende PC-enheder til visning/afspilning af indhold. Ud over hardwaren, kræves der software til at vedligeholde og overvåge driften og ofte også et indholdssystem (CMS), til at sammensætte og distribuere præsentationer ud til skærmene.

I denne kategori har vi samlet vores udvalg af egnede Displays, PC-enheder og Panel-PC enheder til digital signage- / infoskærms installationer.
Digital Signage Displays
Signage Player PC
Panel-PC

I CompuLab Nordic har vi stået for et stort antal komplette infoskærms- og infokiosk installationer og vi deler gerne ud af vores erfaring på området. Valg af det rette hardware og software er helt afgørende for en stabil og tilfredsstillende installation og der er mange forhold, der skal vurderes og tages stilling til.

Alle vores produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og driftsstabilitet. Ofte er infoskærms installationerne på ufremkommelige steder, om det er pga. skjult montering, over loftsplader, fjerne lokationer eller andet. Det er derfor særligt vigtigt, at udstyret der anvendes kan tåle mange timers drifts og f.eks. kan tåle lave/høje temperaturer, hvis det skulle være påkrævet.

Lidt om vores udvalg nedenfor:

Signage Display

Vores udvalg af skærme er bredt og vi samarbejder med en lang række forskellige producenter og distributører, så vi altid kan finde de helt rigtige skærme til nye projekter. Kategorien går fra 16/7 og 24/7 godkendte signage displays til kontormiljøer, skoler o.lign. til industrial grade displays til ekstreme miljøer. I alle kategorier er der forskellige størrelser, med og uden Touch teknologi, varianter til indbygning, montering osv.

Signage PC / afspillerenhed

Når man vælger en PC-enhed til digital skiltning, så er ønsket ofte en lille størrelse med gode grafikegenskaber. Derudover anbefaler vi en blæserløs PC med passiv køling, da en blæser trækker støv ind i PC-enheden og det medfører over tid behov for vedligehold og i værste fald ustabil drift eller en defekt PC. Derfor er alle vores Player PCer uden blæsere eller andre bevægelige dele. Vi kan levere dem med Windows 7/10, Windows Embedded, Linux samt vores egen specialtilpassede Signage Player Software baseret på Linux.

Panel PC

Vores udvalg af All-In-One / Panel-PC enheder, hvor PC delen er integreret i skærmen. Fra 10″ ultra kompakte paneler til IP-beskyttede modeller, der tåler støv og vand.