fitlet2-serien er designet i et praktisk pladsbesparende miniatureformat, men har samtidig høj performance. Med sine blot 84 mm x 112 mm, er den en af de mindste full-featured pc’er på markedet.

fitlet2-serien er fremstillet som et puslespil i 3D, med metal-enheder, som kan klikkes sammen. Dette gør det meget enkelt f.eks. at installere RAM, hukommelse eller udvidelseskort, også kaldet FACETkort.

Den er baseret på quad-core Apollo-Lake Atom fra Intel, og har plads til et FACET-kort, som giver mange forskellige udvidelsesmuligheder, som f.eks. ekstra USB-porte, ekstra Gbit Ethernet ports, Power-over-Ethernet enhed (PoE PD) – og flere FACET-kort er på tegnebrættet.

Serien understøtter forskellige lagringsenheder, som M.2. SATA – en high performance og stor lagringsenhed, “2,5” HDD/SSD (kræver FACET-kort), eMMC på M.2 modul, som er en low-cost lagerløsning.

Serien er skabt med fanless cooling, og virker i selv ekstreme miljøer. Metal housing virker varmeafledende, men modvirker også vibrationer og stød, hvilket gør, at fitlet2-serien er perfekt til mange formål.

Enheden leveres med 5 års garanti, samt er der en tilgængelighed på 15 år.

Den er lille nok til at passe ind de fleste steder, og har både mulighed for montering med VESA beslag eller DIN-skinne.

FACET-kort – nærmest uanede udvidelsesmuligheder

fitlet2 har mulighed for yderligere udvidelser med Function and Connectivity Extension Tkort (FACET-kort).

“IoT enheder skal være små, overkommelige i pris og pålidelige”, siger Irad Stavi, Chief Product Officer hos Compulab. “Desuden kræver hver IoT-applikation et lidt andet sæt funktioner. Den mest effektive måde at opfylde dette krav på er ved at integrere et applikationsspecifikt modul i enheden. fitlet2 opnår denne fleksibilitet med FACET-kort. “

CompuLab har udviklet flere FACET-kort til fitlet2, blandt andet:

• FC-M2LAN (2x Gbit Ethernet)
• FC-PCI (M.2 E-Key + mini-PCIe)
• FC-USB (4x USB 2.0)
• FC-POED (Gbit Ethernet with PoE Device)
• FC-SCG (serial, CANbus and GPIO)

Yderligere FACET-kort er under udvikling.

Hertil hjælper Compulab Nordic med jeres IoT projekter, hvor vi tilbyder at I kan konfigurere fitlet2, præcis til jeres behov. Efter bestillingen samler vi modellen, hvilket gør vi har en klargøringstid på 3-5 hverdage.

Vær opmærksom på, at der er få restriktioner på nogle af FACET-kortene, som er specificeret inde under konfigurationsmulighederne.

fitlet2-serien er fremstillet som et puslespil i 3D, med metal-enheder, som kan klikkes sammen. Det gør det meget enkelt f.eks. at installere RAM, hukommelse eller FACET-kort (udvidelses-kort).

Tryk på knappen nedenfor, hvis du ønsker at se vores konfigurator af fitlet2.

Ved interesse, er I velkomne til at kontakte os, hvis der er behov for yderligere informationer eller hjælp til en konfigurering af maskinen.

Hej!
Mit navn er Kevin Gade og jeg er vores interne ekspert i fitlet2.
Kontakt mig rigtig gerne, ved spørgsmål eller lignende!
Tlf: +45 7027 0416