Mini PCer til industrien

Mini PC – Ruggedized industri computere

CompuLab Nordic distribuerer et omfattende sortiment af Mini PC enheder i industrikvalitet.
Enheder der kan tåle at køre 24×7, kan tåle stød og rystelser og kan klare selv ekstreme miljøer med støv, kulde eller varme.

Fælles for vores sortiment af CompuLab Mini PC og server produkter er et unikt fanless design, høj driftsikkerhed, lang Product Life Cycle og 5 års hardware garanti. For et hurtigt overblik over vores sortiment herunder, set ifht. performance og prisniveau, anbefaler vi vores CompuLab comparison oversigt.
Nyheder og fokusprodukter:

fitlet3
fitlet2
Airtop3

Vores computer produkter er fysisk små, men rig på performance og tilslutningsmuligheder. Alle vores produkter kan problemfrit køre med fulde Windows og Linux installationer. Enkelte yder endda en performance, som man ellers kun finder i regulære servere. I den modsatte ende af performance skalaen, ligger vores absolut mindste micro PC produkter. Her er det oftest den lille størrelse, og det lave strømforbrug, som vores kunder lægger vægt på.

Hardwaren er gennemtestet og anvendes allerede i tusindvis af produkter og installationer verden over i alt fra automotive, marine, robotteknologi og IoT-løsninger til tele- og netværk, overvågning, digital signage og utallige andre anvendelsesområder.
Producenten CompuLab Ltd. har mere end 20 års erfaring med design og produktion af industrial embedded hardware og producerer alle produkter fra egne ISO9001 certificerede faciliteter i Israel.

CompuLab Nordic er den officielle repræsentant i EU og distriburer det fulde sortiment i hele Europa. Vi har mere end 15 års erfaring med industri hardware og Mini PC produkter og hjælper gerne med råd og vejledning ifht. at finde det rette produkt og den rette konfiguration. Vi har desuden base i både Århus og København og kommer jævnligt hele Danmark rundt. Vi kommer også meget gerne forbi for en uforpligtende snak om forestående projekter hos jeres virksomhed.