fitlet – en nyskabende serie mikro PCer

fitlet

CompuLab fitlet er betegnelsen for en ny serie mikro PCer, der har en volumen på bare 0,22L og vejer imponerende 220g. Prisen er også helt i bund og starter helt nede fra 1450,- ekskl. moms. pr. enhed.

Udstyret med quad-core performance, et unikt fanless design og nærmest ubegrænsede muligheder for tilpasning og udvidelse. Konstrueret i solid industrial grade kvalitet, forberedt til drift i hårdføre miljøer og leveret med 5 års garanti.

Til sammen gør det fitlet til ét af de mest nyskabende og innovative produkter på markedet for embeddede mini PCer.

Erstatning for de populære fit-PC2

fitlet er designet som erstatning for de enormt populære fit-PC2 PCer, som tilbage i 2008 satte helt nye standarder for industri PCer med lille form factor. Faktisk er fit-PC2 fortsat rigtig godt sælgende og det skyldes primært den lille størrelse, robustheden og at strømforbruget er langt under 10 watt. fit-PC2 er baseret på én af de første Long-term Intel Atom chipset og nu hvor Intel efter 8 år udfaser dette, introduceres filet som erstatning. En erstatning som overgår og forbedrer alle aspekter af fit-PC2 og som med sin fysiske form factor kan indbygges direkte i produktioner, hvor fit-PC2 tidligere har været anvendt.

fitlet vs fit-PC2
30% mindre end fit-PC2
halvering af pris
performance og hukommelse er 4-doblet
grafik, netværk, tilslutningsmuligheder og storage overgår i en grad, som ikke kan sammenlignes
garanti udvidet til 5 år

fitlet modeller og variationer

På nuværende tidspunkt er der 4 modeller af fitlet:

fitlet-B:
fitlet entry level enhed med kerne funktionalitet og en yderst attraktiv pris fra bare DKK 1450,- ekskl. moms for barebone. Leveres med dual-core AMD E1 Micro-6200T med Radeon R2 grafik. fitlet-B er en oplagt platform for applikationer til robotindustrien, tynde klienter, dataopsamling eller simpel digital signage.

fitlet-i:
fitlet allround enhed, med kerne funktionalitet, mere performance og væsentlig flere muligheder for tilpasning og udvidelse. Kommer i 2 quad-core variationer med enten AMD A4 Micro-6400T med Radeon R3 grafik eller AMD A10 Micro-6700T med Radeon R6 grafik. Har desuden 2x Intel Gigabit LAN, indbygget WLAN, sim-kort læser til 3G/4G kort, powered eSATA, RS232, SMBUS, UART, 8 GPIOs. Mulighed for remote power button og en lang række andre indbygningsvenlige features. fitlet-i egner sig til rigtig mange forskellige typer anvendelse og de mange tilpasningsmuligheder gør, at konfigurationen kan skræddersyes til projekt og budget.

fitlet-X:
Til industrielt brug, og i mange andre sammenhænge, er standard tilslutningsmuligheder på PC enheden ikke tilstrækkeligt. fitlet-X varianten er derfor designet for dem, som har særlige krav til hardware og funktioner. På denne variant er der monteret et såkaldt FACET-card (Function And Connectivity Extension T-Card), som konceptmæssigt fungerer som FACE-modulet på en række af CompuLabs øvrige PC produkter. Det første officielle FACET-card er med 3x Gigabit LAN porte, som anvendes i varianten fitlet-X-LAN. Det giver totalt 4x Gigabit LAN i modellen og gør den særdeles egnet til pfsense og lign. løsninger. CompuLab vil introducere flere officielle FACET-cards med tiden. For udviklere og OEM kunder, der ønsker at designe deres eget FACET-card, er der dokumentation og designmanuel til rådighed. fitlet-X kommer ligeledes i 2 quad-core variationer med enten AMD A4 Micro-6400T med Radeon R3 grafik eller AMD A10 Micro-6700T med Radeon R6 grafik.

fitlet-H:
fitlet-H ændrer form factor og er designet i et all-metal og mere rugged kabinet. Leveres med quad-core AMD A10 Micro-6700T med Radeon R6 grafik og understøtter op til 16GB RAM, hvor de øvrige fitlet enheder klarer op til 8GB RAM. Ifht. storage er fitlet-H en anelse større, hvilket giver plads til en 2.5″ SSD/HDD, udover mSATA SSD, som de øvrige fitlet enheder også anvender.fitlet-H egner sig til særdeles hårdføre miljøer, hvor det termiske design i aluminiums kabinettet tillader konstant høj performance stort set uanset omgivelsestemperatur.

Bestilling og konfiguration

Alle modeller findes på webshoppen og kan konfigureres med ønsket RAM, SSD, software osv. Der er også oprettet tilbehør: Beslag (DIN-skinne eller VESA), remote power button og GPIO-kabel. Det meste er på lager og som altid, lægger vi med standard webshop salg op til køb af få stk. og til test ifbm. et projekt. Hvis I efterfølgende ønsker en snak om volumenkøb, yderligere konfiguration, softwareopsætning osv. hjælper vi meget gerne med dette eller kommer forbi for en snak om mulighederne.

Gå til webshoppen her