fitlet2 – byg den selv, specifikt til dit projekt, nyhedsbrev februar 2019

fitlet2 – byg den selv, specifikt til dit projekt

fitlet2-serien er fremstillet som et puslespil i 3D, med metal-enheder, som kan klikkes sammen. Det gør det meget enkelt f.eks. at installere RAM, hukommelse eller FACET-kort (udvidelses-kort).

Med sine blot 84mm x 112mm, er den en af de mindste full-featured pc’er på markedet.
De energibesparende modeller er kun 25mm tykke, hvorimod performance modellerne er 34mm tykke.

Modellerne er baseret på et udvalg af Apollo-Lake processorer med op til Intel Atom® x7-E3950 Quad Core CPU som kraftigste variant. Dertil support for op til 16GB RAM og lagringsmuligheder fra eMMC til 2,5” SSD.

FACET-kort – nærmest uanede udvidelsesmuligheder

fitlet2 har mulighed for yderligere udvidelser med Function and Connectivity Extension Tkort (FACET-kort).

“IoT enheder skal være små, overkommelige i pris og pålidelige”, siger Irad Stavi, Chief Product Officer hos Compulab. “Desuden kræver hver IoT-applikation et lidt andet sæt funktioner. Den mest effektive måde at opfylde dette krav på er ved at integrere et applikationsspecifikt modul i enheden. fitlet2 opnår denne fleksibilitet med FACET-kort. “

Compulab har udviklet flere FACET-kort til fitlet2, blandt andet:
• FC-M2LAN (2x Gbit Ethernet)
• FC-PCI (M.2 E-Key + mini-PCIe)
• FC-USB (4x USB 2.0)
• FC-POED (Gbit Ethernet with PoE Device)
• FC-SCG (serial, CANbus and GPIO)
Yderligere FACET-kort er under udvikling.

Hertil hjælper Compulab Nordic med jeres IoT projekter, hvor vi tilbyder at I kan konfigurere fitlet2, præcis til jeres behov. Efter bestillingen samler vi modellen, hvilket gør vi har en klargøringstid på 3-5 hverdage. fitlet2 kan konfigureres til mange forskellige projekter, derfor har vi konfigureret nogle modeller, som kan opfylde de mest hyppige behov. Disse samlede modeller har vi på lager allerede nu, hvilket gør det muligt at levere dem fra dag til dag.

Vær opmærksom på, at der er få restriktioner på nogle af FACET-kortene, som er specificeret på vores webshop under konfigurationsmulighederne.

Se mere her.