CompuLab Nordic – ny Teltonika Networks forhandler i Norden

CompuLab Nordic – ny Teltonika Networks forhandler i Norden

Teltonika Networks er kendte for deres pålidelige og sikre 4G routere og gateways til industrielle formål, IoT og M2M installationer. I mere end 20 år har de optimeret og udviklet på deres portefølje af netværksprodukter, som alle bliver produceret og kvalitetssikret fra hovedsædet i Europa.

CompuLab Nordic sælger hardware af særlig god kvalitet

I CompuLab Nordic udvælger vi brands og produkter, som har det til fælles, at det er hardware af
særlig god kvalitet som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-
Gateways, Displays og Netværksudstyr. Sortimentet fra Teltonika Networks passer derfor rigtig godt
ind og flere af deres produkter anvendes allerede til forskellige projekter og produktioner hos vores
kunder.

Forhandleraftale med Teltonika Networks

Vi har nu indgået en forhandleraftale, hvor CompuLab Nordic har mulighed for at forhandle Teltonika
Networks fulde sortiment, til konkurrencedygtige priser og enten som enkelt webshop køb eller som en
del af en fast produktions- eller serviceaftale.

Vi har fokus på IoT-løsninger

Samtidig passer produkterne rigtig godt sammen med vores fokus på IoT-løsninger, salg af IoT-Gateways og vores egen cloud baserede management platform IoTDesk – der muliggør central management af IoT-opsætninger – f.eks. på remote lokations via en 4G LTE router fra Teltonika.

Sortimentet vil løbende blive udvidet og kan findes HER

Kontakt os endelig for spørgsmål, vi sætter os altid grundigt ind i de produkter vi tager ind og hjælper gerne med tekniske spørgsmål forud for køb.


Om Teltonika Networks

Teltonika Networks er en teknologivirksomhed i stærk vækst, der fremstiller professionelt netværkstilslutningsudstyr til internationale markeder. Vi bruger vores langvarige erfaring, forskning og udvikling af industrielle netværksenheder til IoT og M2M-kommunikation, til at udvikle en bred portefølje af produkter til de mest komplekse områder inden for Industri 4.0, Smart City og Green Energy. Teltonika Networks kontrollerer hvert trin i produktudviklingscyklussen, hvilket gør os i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt på markedets behov og ændringer, samtidig med at vi sikrer pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed. Som en del af Teltonika IoT Group bliver alle vores produkter fremstillet og samlet på en moderne fabrik i Litauen, som giver os mulighed for at sikre højeste kvalitetsstandarder.