Ny passiv køleteknik rykker performancegrænsen

airtop_trio_compulabnordic

København, Danmark 4. august 2016.
Pressemeddelelse:

Ny passiv køleteknik rykker performancegrænsen

CompuLab Airtop er betegnelsen for en nyskabende blæserløs Industri PC, der med en revolutionerende ny køleteknologi, rykker grænsen for performance i passivt kølede PC systemer.

Én af udfordringerne med passiv køling i PC og servere har traditionelt været performance. Med højere performance følger et større strømforbrug og dermed også en større varmeudledning. Varmen skal ledes væk og særligt i mindre enheder med en lille volumen, har det været en udfordring at opnå høj PC- og grafikperformance uden behov for aktive blæsere.

Med den revolutionerende ”natural air-flow (NAF)” teknologi rykker CompuLab Airtop denne performancegrænse.

NAF er naturligt kølende luftstrømme uden en blæser. Luftstrømme der skabes af spildvarmen fra processor- og grafikenhed og som udnyttes, til at skabe et kølende flow igennem systemet. Hovedelementet i teknologien er de patentanmeldte Air-tubes paneler på siderne af Airtop enheden. I kombination med en gennemarbejdet konstruktion og et avanceret heat flow design, afleder de markant mere varme end konventionel passiv køling.

Uden en eneste blæser afleder de 2 stk. Air-tubes i en Airtop tilsammen 200watt i det lille 7.5L kabinet. Det giver helt nye muligheder for performance i små embeddede PC-systemer og giver køling nok til en Intel® Xeon® CPU og high-end grafikkort.

Der er behov for blæserløse systemer i mange sammenhænge og fordelene er mange. En komplet blæserløs PC eller server, uden bevægelige dele, er lydløs, mere stabil over tid og kræver ikke løbende vedligehold. Airtop kan anvendes på kontoret, for et stille og indbydende arbejdsmiljø. Som lydløs server til den mellemstore virksomhed. Til støvede, sterile eller særligt krævende miljøer. Anvendelsesmulighederne er mange. Kombineret med en solid konstruktion og komponenter i industrikvalitet, kan man forvente en lang og pålidelig drift med en Airtop. Af samme grund leveres alle Airtop modeller med 5 års garanti som standard.

Airtop modeller og variationer

På nuværende tidspunkt er der 4 modeller i Airtop-serien:

Airtop-D
En højtydende desktop PC, åben for konfiguration med valgfri CPU, integreret Intel® Iris™ Pro grafik og support for 3 uafhængige 4K displays.

Airtop-W
Den eneste small-form-factor (SFF) workstation på markedet med Intel® Xeon® E3 processor og et dedikeret NVIDIA® QUADRO® M4000 grafikkort i fuld højde.

Airtop-G
En blæserløs gaming desktop PC med Intel® Core™ i7 processor og dedikeret NVIDIA® GeForce® GTX 950 grafikkort.

Airtop-S
En passivt kølet server med Intel® Xeon® E3 processor, 32 GB ECC RAM, 4 harddisk i RAID og 6x Gbit Ethernet porte.

Bestilling og konfiguration

Alle modeller kan konfigureres yderligere ved bestilling og softwareopsætning kan naturligvis indgå efter behov. Kontakt os for en snak om volumenkøb, specialopsætning eller bookning af møde.

Kontaktinformation

CompuLab Nordic A/S
Produktansvarlig: Kevin Peter Gade
Tlf. +45 70270416
Email: salg@compulabnordic.dk