CompuLab Nordic A/S - distributør af industrial grade PC- og server produkter, Panel-PC enheder og Displays - logo

CompuLab Nordic distribuerer et omfattende sortiment af industrial grade PC- og server produkter, Panel-PC enheder og Displays. Vores team har 15 års dybdegående erfaring med industrial embedded IT og vi indgår ofte med en helt central rolle som hardware leverandør- og rådgiver, i vores kunders projekter og løsninger.

Vi er den officielle nordiske repræsentant for hardwareproducenten CompuLab Ltd. som fra egne ISO9001 certificerede faciliteter i Israel har designet og produceret industrial embedded hardware siden 1992. CompuLab er blandt de største producenter i verden indenfor ARM-baseret computer-on-modules (CoM) og system-on-modules (SoM) og er en bredt anerkendt producent af komplette fanless embeddede PC enheder under brands som fit-PC og Intense PC. Fælles for vores sortiment af CompuLab PC- og server produkter er et unikt fanless design, høj driftsikkerhed, lang Product Life Cycle og 5 års hardware garanti. De anvendes i tusindvis af produkter og installationer verden over i alt fra automotive, marine, robotteknologi og IoT-løsninger til tele- og netværk, overvågning, digital signage og utallige andre anvendelsesområder. Hos CompuLab Nordic går vi langt for at hjælpe vores kunder bedst muligt i mål. Vi engagerer os i processen med at udvælge de rette produkter til nye projekter, vi assisterer ifbm. konfiguration, installation og softwareopsætning og kan ligeledes tilbyde en support- og driftsaftale efterfølgende.

Med base i både Århus og København kommer vi hele Danmark rundt og kommer meget gerne forbi for en uforpligtende snak om forestående projekter.

Kontakt os via mail, telefon eller vores live-chat her på siden. Vi sidder klar til at hjælpe!

 

CompuLab Nordic A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Copenhagen region
Denmark

Tlf. +45 70270416
salg@compulabnordic.dk