CompuLab Nordic på E-16 Elektronikmessen

kevin_e16

Den 6-8 september blev Danmarks største elektronikmesse endnu en gang afholdt i Odense Congress Center. CompuLab Nordic udstillede igen i år og vi havde medbragt de seneste produktnyheder og havde mange interessante samtaler med både eksisterende og nye kontakter.

Mere end 3600 besøgende lagde vejen forbi E-16 og der var stor aktivitet både i udstillerhallerne og konferenceområderne. De mere end 130 udstillere, og 70 konferenceindlæg og workshops, har samlet branchen om de seneste nyheder, trends og produkter indenfor blandt andet IoT – Internet of Things, robotter, wireless teknologier, SMART teknologier, Produktion i Danmark, Industrial Embedded Computing og meget mere.

Vi siger herfra tusind tak til de mange besøgende på vores stand og for interessen i vores produkter.


e16_standbillede_left
kevin_e16e16_standbillede
Fokus produktnyheder

Det var særligt Airtop og de nye ruggedized fitlet-RM produkter, som tiltrak sig meget opmærksomhed.
CompuLab Airtop er en nyskabende blæserløs industri PC, der med ny køleteknologi, rykker grænsen for performance i passivt kølede PC systemer. Uden en eneste blæser afleder Airtop 200watt i det lille 7.5L kabinet og giver køling nok til en Intel Xeon CPU og professionelle high-end grafikkort.
airtop_trio_compulabnordic

fitlet-RM er en ruggedized udgave af den populære mini-PC serie fitlet. Den leveres i en sort all-metal case og kommer som standard med udvidet temperatur område fra -20 til 70 grader.

fitlet_rm_din-rail_mount_compulabnordic