Stort restsalg og august kampagne, nyhedsbrev august 2019

Vi har oprettet en restsalgs kategori.
Vi er klar til efterårets projekter.
Vi introducerer månedens produkt.

Kig restsalget igennem og find en god PC til en fantastisk pris

Her i vores restsalgs kategori finder du et udvalg af produkter til stærkt reducerede priser! Der kan være tale om modeller, som er gået End-of-Life, oprydnings- og kampagnevarer eller demo- og refurbished modeller. Alle produkter i kategorien sælges med 2 års fuld reklamationsret og det vil fremgå tydeligt af det enkelte produkt, hvis der er tale om en demo eller refurbished vare. De øvrige produkter i kategorien er fabriksnye.

Refurbished produkter er enheder, som har været sendt retur med en defekt. De er efterfølgende blevet repareret, har fået skiftet bundkort eller andet og sælges nu testet og klar til brug. Vi klargører alle refurbished maskiner selv og foretager en grundig burn-in test inden de sættes de salg.

Se kategorien igennem og se om der er noget du kan bruge.
Som altid sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål.

Se vores restsalg her.

Tak for denne sommer!

Nu er ferien snart forbi for de fleste og i den forbindelse, vil CompuLab Nordic gerne sige tusinde tak for denne sommer. Vi håber, at I har nydt ferien og at I er startet godt op på arbejdet igen.
Samtidig vil vi gerne sige tak til alle jer, som vi har været i kontakt med i løbet af sommeren. Vi håber i er kommet vellykket igang med jeres sommerprojekter!

Nu hvor vi snart rammer efteråret, sidder vi selvfølgelig klar til at rådgive, vejlede og levere til de projekter eller kundeopgaver, som I sidder med. Vi har fået en lang række nye produkter i sortimentet og vi tager gerne en uforpligtende snak eller et møde, hvor vi kan give en hurtig gennemgang af vores produkter og tjenester samt høre mere om, hvad I har behov for og forventer af os som leverandør.

Vores kontaktinformationer finder du her.

Månedens produkt
Med dette nyhedsbrev introducerer vi også månedens produkt. Tanken er at vi vil sætte fokus på nogle af de produkter, som du måske ikke finder på forsiden længere, men som bestemt fortsat er et kig værd.

Denne måneds produkt er efterhånden en klassiker – fit-PC3 og fit-PC3i, som har været én af vores meget populære produktserier gennem tiden.
fit-PC3 er baseret på AMD G-Series APU. Den er rig på I/O udvidelsesmuligheder og kører med et ekstremt lavt energiforbrug. PCen kan konfigureres med op til 16GB RAM og er passivt kølet uden blæsere. De er enormt driftsstabile og vi har enheder ude, som har kørt 24×7 i 5+ år. Egner sig til Digital Signage, network appliance, automation og styring o.lign. typer brug.

Hvis I på nuværende tidspunkt har disse PCer i brug, eller bliver inspireret til at bruge dem, kører vi en 10% kampagne på fit-PC3 og fit-PC3i hele august måned!

Brug rabatkoden AUGUST19 når I afslutter jeres køb, så fratrækker vi 10% af prisen.