Næste generation Industri- og IIoT-hardware kommer på E-22

Compulab Nordic på E-22

 

Kom forbi CompuLab Nordic på stand C-3739 og se på den nyeste hardware og få en snak om Industrial IoT.

Hent din gratis billet til E-22

I CompuLab Nordic udvælger vi brands og produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr. På Elektronikmessen præsenterer vi et stort udvalg af de nyeste produkter og brands og medbringer samples på næste generation, flere som først kommer på markedet i 2023 når teknologien er klar.

Øgede leveringstider på hardware –Vi kan hjælpe

Hele IT-industrien kæmper med lange leveringstider pga. komponentmangel og det har desværre lange udsigter, før vi kan vende tilbage til normalen. De næste par år vil der blive stillet store krav til ordre- og indkøbsstyring og det er muligt, at der skal udvælges alternative produkter til de samme projektet, så der kan trækkes på flere kanaler. I CompuLab Nordic er vi hele tiden i kontakt med producenterne direkte og får løbende leveringsopdateringer ind. Samtidig hjælper vi med at finde egnede produkter, som kan bruges som supplement ved forsinkelser, hjælper med migrering af software og test.

Stærkt fokus på Industrial IoT

Mange af vores produkter egner sig til brug ifbm. IIoT-løsninger som f.eks. IoT-Gateways og styringsenheder. Vi tilbyder også hardwaren sammen med vores cloud baserede management platform IoTDesk – der muliggør central management af IoT-opsætninger, dataintegration, automatisering og overvågning.

Compulab Nordic team

Ønsker du mere information.

Mød os ved stand nr: C-3739
Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål: